Укупно приказа странице

уторак, 4. октобар 2011.

10 Najružnijih likova koje vodite u istoriji Komodora 64

 
  Ok, Komodor je za današnje grafičke standarde krš i tako gledano možemo ga danas lako ismevati. Međutim, u toj kompjuterskoj ružnoći bilo je i dosta zabave i prostora za imaginaciju. A neki od likova su zaista prokleto ružni i urezuju se u sećanje dublje nego drugi. Proverimo ko su ti šampioni dizajna i pikselaste estetike...



10. Jet Set Willy

 

  Ok, igra je kult i sigurno cu biti prokazan od strane fanova zbog stavljanja ovog modifikovanog belanca na listu. Iskreno, programeri su jednog naglo obogaćenog Maničnog Rudara mogli daleko bolje i privlačnije da prikažu. Ovako dobili smo loš eksperiment izmeđi dvogodišnjeg deteta sa albinizmom i nečega čemu je mesto u šnenoklama.


Goli mali, neobrezani albino-kurac.
  


9. Bop n Rumble

 

  Nisam znao da je Hulk Hogan imao gej brata blizanca. Pogledajte te žute gaćice. Čovek je baš uklopio boje. Bop n Rumble je sjajna igra i ružnoća ovog lika zapravo doprinosi otkačenoj atmosferi. A frizurom bi mogao da nadjača i Motley Crue i Poison zajedno.

Što su mi fine gaČice...



8. Adams Family

 

  Da li je ovo Gomez ili Fester? Čim ne znate, jasno vam je na šta ovo liči(kakva genijalna rečenica...). Glavom bi se reklo kao ipak Gomez, stasom ipak Fester. Prava je šteta što programeri nisu bolje iskoristili potencijal estetike ovih uvrnutih likova. Možda bi bilo bolje da su stavili Lurča da vodite, a možda bi bilo najbolje da ova igra nikada nije ni napravljena, jer je sranje.




Kao retro-gotik sranje...

7. Bruce Lee



  Još jedan veliki hit sa Komodora, ima nešto između splintera obojenog u žuto i boksera perolake kategorije za protagonistu. Još kad dodamo one idiotsko skakutanje u stilu prosečne bubice, shvatamo da su fanovi Komodora teški mazohisti jer često se čuje da je ono jedna od najboljih igara, baš kao i gorespomenuti Jet Set Willy, Impossible Mission i ostale veoma veoma zabavne igre.
  
Ovo je velika uvreda za jednog kung-fu majstora.
  

6. Nemesis The Warlock



  Neko je definitivno maznuo onu napravu iz filma "The Fly" i ubacio konja i muvu. Bolje da su igru nazvali "KonjoMuva-Veštac u borbi protiv zlog Španca Torkemade".



Ružniji i od Džefa Goldbluma...



5. Badge Bandit

 

  Da li je to hobotnica ili odmetnuti policajac. Koga briga, važno je da ova igra "može da se igra", a igra je do moga....


Ma isti Džems Bond!



4. Oskar



  "A šta kažete da u igru ubacimo bakicu sa velikim sisama u ljubičastom kombinezonu, stavimo joj kaubojski šešir i sačmaru?". Ko god je pravio ovu igru, mora da je bio omiljen među dilerima droge. 


 Everything is sooo greeeen....


3. Henry





  Ovako bi izgledao svaki štreber-superheroj, samo kad ti ljudi što se bave superherojima ne bi znali da crtaju. Mada su mu oči "insektne", ovde se ipak bez veće sumnje radi o ljudskom rodu. Možda ne bi bilo loše napraviti figurice sa ovim likom, čisto za plašenje dosadne i glupe dece.


Čak ga se i mesec boji...



2. Mr. Steam The Lady Killer


U mene je nos vel`ki!



  Kakav magnet za žene! Ovaj šmeker je svoje boje uklopio bolje i od Srećka Šojića a igra je takva da ćete momentalno imati noćne more već iste večeri. Jako me zanima koja kombinacija opijata je korišćena pri kreiranju ovog "čudovišnog" zavodnika.




1. I-Xera




  Ok, ovo sranje izgleda kao nešto što je pas ispovraćao, zatim ostavio na suncu jedno pet dana a potom je palo pedeset litara kiše. Ako niste znali I-Xera je robot. Da, robot. Prosto je neverovatno kako mašta može da proširi naše vidike. Ovo žuto govno apsolutni je šampion ružnoće u predstavljanju nekog lika. Ko god je crtao ovo, jahao je sve zmajeve sveta, a možda je samo pušten iz ludnice pre vremena.
  
No comment...
  
  
  Naravno sve ovo je u svrhu zabave, ili da se poslužimo čuvenim geslom "Ne može ona da bude toliko ružna koliko ja mogu da budem pijan..." Uživajte u ovim vrhunskim ostvarenjima!


Clyde


Нема коментара:

Постави коментар